Warning: set_time_limit() has been disabled for security reasons in /web/htdocs4/gaborkovatscom/home/www/wp-content/plugins/flo-launch/includes/class-flo-launch-actions.php on line 347
Családfotózás letisztult stílusban. Kováts Gábor fotográfus

Családfotózás letisztult stílusban.

Családfotózás 2021.

Az elmúlt időszakban többen érdeklődtetek, hogy van-e lehetőség családi fotózásra nálunk. Mindig nagy örömmel mondunk igent ezekre a felkérésekre. Amennyiben szeretnétek felfrissíteni a családi fotóalbum oldalait, kisbabát vártok, vagy szimplán úgy gondoljátok, hogy jó lenne megörökíteni család aktuális állapotát, forduljatok hozzánk bizalommal! Szeretjük a spontán ötleteket és helyzeteket, a gyerekzsivajt, otthon érezzük magunkat a természetben, a kertben és a játszótereken is, nyitottak vagyunk arra is, ha otthonotokban szeretnétek, hogy elkészüljön egy meghitt sorozat Rólatok.

FAQ

Kérdés

Válasz

Milyen formában kaphatjuk kézhez a képeinket?

Az elkészült sorozatonline jelszavas galériában érhetőek el.

Milyen időtartamú a fotózás?

1,5 - 2 óra.

Milyen határidővel dolgoztok?

A fotókat 5 munkanapon belül nyújtjuk át Nektek.

Rendelhetünk-e albumot?

Igen, albumokat több méretben is rendelhettek, ezekről részletes tájékoztatót küldünk.

Hogyan foglalhatunk időpontot fotózásra?

Kérlek töltsétek ki a lenti mezőket, ezután felvesszük veletek a kapcsolatot és egyeztetünk a legközelebbi szabad időpontról.

Kérhetünk e segítséget helyszínválasztásban?

Igen! Kiemelten fontos számunkra, hogy a Hozzátok leginkább illő helyszínen készüljenek el a képek. Ezért segítségetekre leszünk hogy közösen megtaláljuk azt a helyet, ahol otthonosan érzitek magatokat.

Mit lehet tudni a sorozatok stílusáról?

Szeretjük a föld színeket, természetes fényeket, és meleg tónusokat, spontán pillanatokat, és a természetközeliséget. Képeink egységes utómunkával a fenti galériában látott színekkel és stílusban készülnek.

2
of
8