GY.I.K.

Abby + Brian

Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Maecenas sed diam eget risus varius blandit sit amet non magna.

Lépj kapcsolatba velünk!

GY.I.K.

KÉRDÉS

VÁLASZ

Hol van a székhelyed

Budapest és Balaton-felvidék a két székhelyünk, innen az ország legtöbb pontjára, és határainkon túlra is rugalmasan el tudunk jutni.

Mondj pár szót magadról!

Hálás vagyok hivatásomért, hogy esküvőket örökíthetek meg. Feleségemmel, Zsófival Budapesten élünk, tavaly tartottuk esküvőnket.
A zene központi helyet foglal el az életemben, az egyik legfontosabb inspirációm az utazás mellett. Nagy rajongója vagyok az Opeth nevű svéd zenekarnak. Olaszország kiemelt helyet foglal el bennem. Hamarosan elkészül első tetoválásom, amit már hosszú ideje tervezek és most elérkezett rá az idő.

Hogyan tudnád összefoglalni a stílusod?

Fotóink kifinomultan mutatják be az esküvők spontán pillanatait, környezetét és a párok belső világát. Fotóink végigkísérik a nap legfontosabb eseményeit, a készülődés izgalmától a szertartás meghitt pillanatain át egészen az esti buli önfeledt hangulatáig. Fontos érték számunkra a kifinomult ábrázolásmód, a természetesség, és a vizuális harmónia. Fekete-fehér képeim meghatározó szerepet töltenek be portfóliónkban.

Egyedül dolgozol?

Legtöbbször igen. Amennyiben két fotóst bíztok meg esküvőtök megörökítésével, mind emberileg, mind szakmailag is kiváló, és azonos stílusban, alkotó fotóssal vagyunk jelen az esküvőn.

Miért érdemes választani a külön napi kreatív fotózást?

Időpont, és a helyszín kiválasztásában több lehetőség állhat rendelkezésünkre, valamint akár távolabb eső, vagy országhatárokon kívüli helyszíneket is felkereshetünk. A kivitelezésében proaktív tervezést nyújtok, hogy megtaláljuk azt a vizuális megoldást, és helyszínt ami kifejez Titeket.

Esküvőnket, jegyes fotózásunkat külföldön tartjuk. Felkérhetünk a megörökítésére?

Természetesen, számíthattok rugalmasságunkra, és kooperatív együttműködésünkre.

Milyen felszereléssel dolgozol?

Gépeim, és optikáim, könnyed, kompakt rendszert képviselnek, és kompromisszummentes minőséget nyújtanak. Canon rendszert használok, fix optikákkal.

Elérhetőek-e az eredeti, feldolgozatlan képek?

Nem. A digitális nyersanyagot semmilyen körülmények között sem tudom rendelkezésre bocsátani.

MIkor láthatjuk az elkészült képeket?

A képek átadását 30 munkanapon belül garantálom.

Hogyan foglalhatunk időpontot?

Kérlek küldjétek el elképzeléseiteket és a fontosabb infókat esküvőtökkel kapcsolatban a kapcsolat menüpontnál. Szeretnélek megismerni Titeket, elképzeléseiteket, amire nagyszerű lehetőség egy skype beszélgetés, vagy személyes találkozás.

Vannak fotózás szempontjából kiemelten kedves helyszínek számodra?

Igen, ilyen a Balaton-felvidék, Budapest kevésbé közismert részei. Kiemelt helyek számunkra Olaszország városai, Dél - Olaszország, valamint a Toszkán régió, továbbá Szlovénia és az Osztrák alpesi régió is.

Mióta fotózol?

Idén 15 éve, hogy először fényképezőgépet vettem a kezemben. 2009-től sajtófotósként, 2014-től szabadúszóként fotózom.

2
of
8